Всі категорії новин
Одеська баскетбольна ліга розпочала новий сезон ВІДЕО

Одеська баскетбольна ліга розпочала новий сезон ВІДЕО



Одеська баскетбольна ліга, яка виконує функції чемпіонату Одеси з баскетболу, розпочала новий сезон. Як і усі останні роки загальний      календар ОБЛ буде складатися з чималої кількості різних змагань. Поки що старт взяли два дорослі чоловічі турніри - Суперліга та Бізнес-Ліга. Незабаром мають розпочатися змагання у дитячій лізі, яка складається з 3-х турнірів у різних вікових категоріях. Буде в новому сезоні і Жіноча Ліга, а окрім усього цього, паралельно буде проходити Кубок Одеської баскетбольної ліги, у якому зможуть помірятися силами усі бажаючі команди з різних ліг. Наразі команди-учасниці елітного дивізіону ОБЛ - Суперліги вже встигли провести два тури. Одним з найбільш цікавих та напружених виявився матч між командою MU, або Морського Університету, та другою командою баскетбольного клубу «Одеса», яка незабаром майже у тому ж складі має взяти старт у першій лізі чемпіонату України. Обидва суперники мали у своїх лавах достатню кількість досвідчених виконавців, та порадували глядачів красивими комбінаціями, влучними кидками, відчайдушною боротьбою та заплутаним сюжетом. Першу половину гри виграв МЮ з символічною перевагою у одне очко 46:45. Після великої перерви «Одеса-2» додала обертів, та перехопила ініціативу. Все ж до самого кінця зустрічі важко було назвати переможця, та тільки фінальна сирена внесла остаточну ясність - 85:81 на користь другої «Одеси».

Турніри ОБЛ тільки-но розпочалися, тому складати якісь таблиці поки що зарано. Відзначимо, що у Суперлізі на даний момент зі 100%-м результатом йдуть 5 команд. «Харчовик» та «Веселі хлопці» виграли по дві гри з двох, «Олд Скул», «Будівельник» та БК «Одеса-2» грали по разу та перемогли. Втім, вже 2-го листопада зустрічаються між собою «Олд Скул» та «Будівельник», отже одним «непереможним» стане менше.
Новини по темі
15 фактів, які необхідно знати про навчання і ліцензування баскетбольних тренерів в Україні
15 фактів, які необхідно знати про навчання і ліцензування баскетбольних тренерів в Україні
Федерація баскетболу України оголошує про початок реєстрації для отримання тренерських ліцензій
Розвиток українського баскетболу залежить від роботи місцевих федерацій
Розвиток українського баскетболу залежить від роботи місцевих федерацій
Федерація баскетболу України стимулюватиме діяльність обласних і міських федерацій і продовжить надавати усебічну підтримку
Звіт президента ФБУ за два роки
Звіт президента ФБУ за два роки
Відбулася конференція Федерації баскетболу України
Favbet