Всі категорії новин
Презентація логотипу ЄвроБаскету 2015 ВІДЕО

Презентація логотипу ЄвроБаскету 2015 ВІДЕО



Як уже повідомляв офіційний сайт ФБУ, на Stozice Arena в Любляні, де сьогодні відбудеться фінал чемпіонату Європи 2013 року, презентовано логотип та візуальне оформлення турніру ЄвроБаскет 2015. У прес-конференції з нагоди презентації логотипа взяли участь в.о. президента ФІБА Європа Сіріель Куманс, генеральний секретар ФІБА Європа Каміл Новак, віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, президент ФБУ Олександр Волков, директор турніру ЄвроБаскет 2015 Маркіян Лубківський.

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул:

«Я пишаюся нашими спортсменами. Велика подяка тренерам, велика подяка президенту Федерації баскетболу України Олександру Волкову, котрий дуже багато зробив і робить для баскетболу, за його працю у розвитку баскетболу в Україні. Арени, які прийматимуть ЄвроБаскет 2015, буде добудовано в першому кварталі 2015 року. Стосовно всіх арен є чіткі календарні плани, йде робота».

Генеральний секретар ФІБА Європа Каміл Новак:

«ЄвроБаскет – найбільш цікавий континентальний чемпіонат. Ми хочемо, щоб він ставав кращим і кращим.

Звісно, ми як ФІБА Європа будемо дуже щасливі, якщо Україна знову прагнутиме прийняти котрийсь з юнацьких чемпіонатів Європи. Ми розглянемо її заявку».

Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков:

«Ми повірили, що можемо на рівних змагатися з найкращими збірними Європи. У нас є великий шанс, який ми використали і потрапили на чемпіонат світу. Тепер там ми здобудемо неоціненний досвід для того, щоб претендувати на найвищі нагороди на ЄвроБаскеті 2015». 
Новини по темі
Favbet