Всі категорії новин
ВЮБЛ (юнаки-2003): анонс фінального туру

ВЮБЛ (юнаки-2003): анонс фінального туру

16 травня у Києві розпочнеться фінальний тур чемпіонату ВЮБЛ серед команд юнаків 2003-го року народження і молодших.

Участь у боротьбі за титул чемпіонів України візьмуть вісім команд – серед них три колективи представляють столицю – СДЮСШОР з баскетболу, КСЛІ-Київбаскет і ДЮСШ-12-Тейваз, два представника Одещини - Хімік і СДЮСШОР ім. Літвака, також серед учасників – збірна Харківської області, МСДЮСШОР (Вінниця) і СДЮСШОР-5 (Дніпро). 

З огляду на результати попередніх етапів Чемпіонату найвищі шанси на золото має южненський Хімік, що його очолює Сергій Пінчук, відчутну конкуренцію складе йому одеський СДЮСШОР ім. Літвака знаного фахівця Владислава Янакі. У южненців у пасиві одна поразка, в одеситів – дві. На боці останніх – позитивна інформація, що 2002-й рік народження не дозволить Олександру Ковляру зіграти ще в одному фіналі.

За фаворитами доволі щільною групою йдуть СДЮСШОР-5, СДЮСШОР з баскетболу, КСЛІ-Київбаскет, чиї шанси на золото дещо менші, але на п’єдестал точно вагомі. Нав’язати боротьбу одне одному може кожен з учасників фінального туру. Економити сили і відступати вже нікуди. Можна стрибати вище голови, якщо бажання стати чемпіоном велике.

Вже у перший день цікавим обіцяє бути протистоянні СДЮСШОР з баскетболу і КСЛІ-Київбаскет. Сьогодні хтось з них відкладе на рік чемпіонські плани. Бо ж система фінального туру – олімпійська (її ще називають кубкова, або плей-оф), а не за коловим принципом. Виграв – вийшов у півфінал, поступився – з’ясовуй стосунки у боротьбі за 5-8 місця. Відкриє перший ігровий день матч Хімік і МСДЮСШОР (Вінниця) – восьма команда за підсумками «регулярки».

ВЮБЛ (юнаки-2003)

Фінальний тур

м. Київ, СК Меридіан

16 травня

14:00, Хімік – МСДЮСШОР
15:45, СДЮСШОР ім. Літвака – збірна Харківської обл.
17:30, СДЮСШОР-5 (Дніпро) – Збірна Києва (Тейваз-ДЮСШ-12)
19:15, СДЮСШОР з баскетболу - КСЛІ-Київбаскет

Турнірна таблиця 

 

Favbet