Всі категорії новин
Віталій Лебединцев підсумував двомісячну роботу наймолодшої збірної в історії українського баскетболу

Віталій Лебединцев підсумував двомісячну роботу наймолодшої збірної в історії українського баскетболу

   Цього сезону федерація баскетболу України вперше прийняла рішення сформувати дві наймолодші збірні України U14 та U15. Метою цієї революційною програми є створення міцного кістяка збірних, які через кілька років візьмуть участь  у першому офіційному турнірі - чемпіонаті Європи U16, а також допоможуть у розвитку молодих талантів.  

   Для чотирнадцятирічних юнаків це літо стало особливим, ці хлопці провели рекордну, як для усіх наших команд, кількість тренувальних днів. Ті хто весь період підготовки працював з головним тренером команди – Віталієм Лебединцевим провели 63 дні роботи!

 

  Майже протягом усього літа збірна України U14 натхненно працювала та брали участь у міжнародних турнірах і спарингах в Австрії та Литві. А наприкінці своєї роботи хлопці відіграли на неофіційному чемпіонаті Європи та посіли 5-те місце з 10-ти команд.

  Після завершення важкої роботи головний тренер команди Віталій Лебединцев дав розлоге інтерв’ю у якому охарактеризував стан речей у дитячому баскетболі, готовність наймолодшого покоління та бачення його майбутнього.

 

Favbet