Всі категорії новин
Усі рекорди першого раунду плей-оф Суперліги Парі-Матч

Усі рекорди першого раунду плей-оф Суперліги Парі-Матч

Рекорд результативності першого раунду плей-оф Суперліги Парі-Матч встановив капітан Черкаських Мавп Олександр Кольченко. У першому матчі серії проти Авантаж-Політехніка лідер черкаського клубу набрав 40 очок, що стало кращим показником чвертьфіналу і поточним рекордом усього чемпіонату. Також відзначимо 26 очок форварда БІПи Танкслі Ефіанаї у домашньому матчі проти Хіміка, а також 26 очок капітана Дніпра Станіслава Тимофеєнка у виїзній грі проти Запоріжжя.

Рекордну кількість асистів у першому раунді «постсезону» зробив розігруючий Хіміка Деррік Колтер. Американський захисник віддав 9 результативних передач у виїзному матчі проти БІПи. На другому місці форвард Дніпра Дмитро Глєбов, який 8 разів асистував партнерам у виїзному матчі проти Запоріжжя. Відразу чотири баскетболісти - Ігор Бояркін (Черкаські Мавпи), Анатолій Шундель (Дніпро), Клим Артамонов (БІПА) та В’ячеслав Петров (Хімік) - відзначились 7 передачами.

Рекордну кількість підбирань у виїзному матчі проти Запоріжжя зробив лідер і капітан Дніпра Станіслав Тимофеєнко, який зібрав 13 відскоків. На другому місці американський форвард Черкаських Мавп Шахід Девіс, на рахунку якого 12 підбирань у виїзному матчі проти Політехніка.

Рекордний показник ефективності також в активі Олексадра Кольченка з Черкаських Мавп. Окрім 40 очок у домашньому матчі проти Авантаж-Політехніка захисник додав до активу 4 передачі, 2 підбирання, та 1 перехоплення, а його рейтинг ефективності склав неймовірні 42 бали.

Також варто відзначити 35 балів рейтингу ефективності Станіслава Тимофеєнка, який у виїзному матчі проти Запоріжжя набрав 26 очок, зробив 13 підбирань, 3 передачі та 1 перехоплення. 

Найрезультативніший матч першого раунду та усього сезону було зіграно у Черкасах, де місцеві Мавпи з рахунком 128:89 розгромили Політехнік. Також у цій грі було набрано найбільшу кількість очок обох команд (217). 

Також у першому раунді було зіграно найменш результативний матч чемпіонату. Будівельник встановив антирекорд, набравши 50 балів у виїзному матчі проти Миколаєва. «Корабели» набрали лише 53 бали, тож 103 очки на дві команди - це найгірший показник результативності у сезоні.

Favbet