Всі категорії новин
У Львові відбувся семінар для тренерів та суддів

У Львові відбувся семінар для тренерів та суддів

У Львові відбувся баскетбольний семінар для молодих тренерів та арбітрів. Захід проходив у приміщенні спорткомплексу НУ «Львівська Політехніка» за підтримки Федерації баскетболу України, Львівської міської федерації баскетболу (президент Дмитро Крамар) та НУ «Львівська Політехніка».

У першій частині семінару відомий український тренер Дмитро Шаламов демонстрував усім його бачення баскетбольної підготовки. За відведений йому час присутні ознайомились з процесом тренувань від першого приходу дітей на заняття до освоєння усіх основних елементів та подальшого професійного росту. Для наглядного прикладу баскетболісти БК «Львівська Політехніка» допомогли Дмитрові під час лекції, виконуючи великий об’єм практичних завдань.

Після невеликої перерви відбулось два теоретичних заняття: голова комісії з професійної підготовки тренерів ФБУ Микола Безмилов розповів про усі теоретичні основи фундаментальної підготовки баскетболіста, а арбітр Ігор Труш допоміг присутнім краще зрозуміти деякі трактування правил гри завдяки власному досвіду та хорошому підбору відеоматеріалів.

 

Favbet