Всі категорії новин
Школа молодих арбітрів: зі статистикою - на "ти"

Школа молодих арбітрів: зі статистикою - на "ти"

У Школі Молодих Арбітрів провели  заняття з ведення статистики баскетбольних матчів.

Триває навчальний процес у Школі молодих арбітрів. Активно йде практичне суддівство міських, аматорських та юнацьких змагань, аналіз ігор, практика командної роботи та взаємодії. Теоретичні заняття проводять вже з урахуванням  надбаного на ігровому майданчику суддівського досвіду, що дає можливість кращого сприйняття трактовки правил баскетболу.

У рамках поточної програми керівник  школи Роман Рижик  запросив   члена Технічної комісії Федерації баскетболу України  Ніну Волинець та координатора ФБУ зі статистики Анастасію Чорногрицьку. Вони провели напрочуд плідне заняття з ведення статистики баскетбольних матчів.

Раніше також було організоване заняття з підготовки суддів-секретарів. Своїм досвідом поділилася Оксана Рощіна, яка відповідає за роботу суддів-секретарів у м.Києві. Лекція  складалася з усіх необхідних за суддівським столиком функцій – секретар та помічник секретаря, секундометрист,  оператор часу для кидка.
У подальшому це дасть можливість слухачам  школи  спробувати себе у якості судді-секретаря або статистика та допоможе використовувати ці знання для покращення практичного суддівства.

Favbet