Всі категорії новин
Названа символічна збірна жіночої Суперліги

Названа символічна збірна жіночої Суперліги

   Сьогодні у Рівному був зіграний заключний матч сезону у жіночій Суперлізі. Важку та видовищну бронзову серію завершили БК “Рівне” та “Чайка” з Бердянська. Перемога “Рівного” у п’ятій грі серії подарувала цій команді бронзу чемпіонату України.

   Окрім медалей після гри назвали і двох гравців, які доповнили символічну збірну жіночої Суперліги цього сезону. Так кращим атакуючим захисником чемпіонату України було визнано Вікторію Шматову з “Рівного”. Свої 18.5 очок у середньому за гру Шматова підкріпляла 5.5 передачами, це другий показник ліги після Юлії Мусієнко (5.9 передач).

    А найрезультативніший гравець чемпіонату України – Олександра Радулович з “Чайки” отримала звання кращого легкого форварда. У середньому за гру форвард збірної України здобувала 21.7 очок.

Читайте: Київ-Баскет - чемпіон України

   Трохи раніше було визначено ще три гравці символічної збірної жіночої Суперліги та MVP. Після фінальної серії між “Києв-Баскетом” та “ІтерХімом” відзнаку кращого розігруючого отримала Юлія Мусієнко (ІнтерХім). Кращим важким форвардом було названо Тєтяну Юркевічус (Київ-Баскет), центровою – Кристину Карп (ІнтерХім), а MVP чемпіонату України було названо Віту Горобець з “Київ-Баскет”.

Favbet