Всі категорії новин
 Матч чемпіона та віце-чемпіона Суперліги Парі-Матч прийме Палац спорту

Матч чемпіона та віце-чемпіона Суперліги Парі-Матч прийме Палац спорту

Наприкінці 2017-го на уболівальників українського баскетболу чекає відтворення фіналу минулорічної Суперліги Парі-Матч. У київському Палаці спорту 20 грудня (19:00) відбудеться матч “Будівельника” проти “Хіміка”.

Після завершення єврокубкового сезону та останньої перемогу над бельгійськім “Монс” “Хімік” горить бажанням покращити свою турнірну ситуацію у внутрішньому чемпіонаті. У свою черкгу “Будівельник” у цьому сезоні непогано виглядає у домашніх матчах. Чемпіон Суперліги Парі-Матч програв лише одину гру на своєму паркеті і хоче продовжити переможні традиції.

Квитки на цей матч уже з'явилися у продажу. Відзначимо, що окрім самого матчу на уболівальників чекає безліч конкурсів та подарунків, а на юних відвидувачів – дитяча зона з батутами та баскетбольними конструкціями.

Один із конкурсів – “Щасливий кидок від Парі-Матч”. Серед глядачів, які придбали квитки онлайн, буде визначено 5 щасливців, які матимуть по одній спробі у кидку з центру майданчика. Той хто влучає цього разу – забирає 65 тисяч гривень. 

Favbet