Всі категорії новин
Кубок України: сьомий чвертьфіналіст – ІнтерХім-СДЮСШОР

Кубок України: сьомий чвертьфіналіст – ІнтерХім-СДЮСШОР

28 листопада було зіграно матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка України серед жіночих команд. ІнтерХім-СДЮСШОР, здолавши в Одесі ХАІ, приєднався до складу чвертьфіналістів.

Перед початком матчу одеситки мали солідний гандикап. 17 очок переваги – це запас міцності. На своєму паркеті підопічні Ірини Щипакіної додали до нього ще +13.

У першій чверті обидві команди добре комбінували, але меншої кількості помилок припускалися господарки. 19:12 після перших десяти хвилин. 

У другій чверті підопічні Елеонори Чек змогли вирівняти гру. Родіонова, Лах добре організовували атаки і захист, та все одно перед перервою перевага ІнтерХіма збільшилася ще на одне очко. 

У другій половині господарки не втратили мотивації грати гостро і ближче до завершення третьої чверті після кидка Ганни Бакал ІнтерХім вже повів +23. Питання щодо переможця двоматчевого протистояння було знято, хоч і залишалося грати ще цілу чверть. У підсумку  70:57 на користь ІнтерХім-СДЮСШОР. Попри поразку своєї команди найрезультативнішою у матчі стала Світлана Радіонова 19 очок + 18 підбирань. Олександра Чек в Одесу не приїхала.

Нагадаємо, раніше чверть фіналістами Кубка України стали  столичні команди Динамо, КСЛІ-Київ-Баскет, Київ-Баскет, Тигриці, запорізька Козачка і Франківськ Юрія Процюка. У протистоянні Вінницьких Блискавок і БК Рівне зіграно перший матч (47:56 – перемога рівненчанок), останню, восьму чвертьфінальну путівку учасниці цієї пари розіграють у Рівному 6 грудня.

Кубок України

Жінки

1/8 фіналу

Матч-відповідь

28 листопада

м. Одеса

ІнтерХім-СДЮСШОР – ХАІ 70:57 (19:12, 12:11, 23:13, 16:21)
Статистика матчу 
Перший матч 76:59

 

Favbet