Всі категорії новин
ФІБА не давала дозволу кримським клубам на приєднання до чемпіонату Росії

ФІБА не давала дозволу кримським клубам на приєднання до чемпіонату Росії

На адресу Федерації баскетболу України надійшов офіційний лист від ФІБА, в якому Міжнародна Федерація баскетболу спростовує інформацію, що днями з’явилася в деяких засобах масової інформації:

«Після того, як деякі ЗМІ в останні дні стверджували, що ФІБА дозволила кримським клубам приєднатися до чемпіонату Росії, ми хочемо повідомити і підтвердити Вам, що це не відповідає дійсності, і що ми не знаємо, звідки походять такі відомості», - йдеться в листі. – «Як Ви знаєте, протягом останніх місяців 2014 року, російські баскетбольні чиновники, а також представники державних органів, відповідальних за спорт, відвідали ФІБА, щоб обговорити це питання.
Під час цієї зустрічі представниками ФІБА було зазначено, що ФІБА не може приймати такі рішення, рішення має бути спільно обговорено між російською і українською Федераціями баскетболу. ФІБА запропонувала свою допомогу в цьому питанні і зазначила, що зустріч може відбутися в штаб-квартирі ФІБА.
ФІБА не приймала жодної іншої позиції з цього питання, але залишається у вашому розпорядженні, щоб організувати зазначену зустріч, яка була б прийнятною для обох сторін».


Оригінал листа ФІБА:

FIBA_letter_200215
Favbet