Всі категорії новин
Дніпро здобув вольову перемогу над Будівельником

Дніпро здобув вольову перемогу над Будівельником

Анкета матчу

Київ, Палац спорту

Будівельнік - Дніпро 81:74 (25:15, 19:15, 14:28, 16:23)

Будівельник: Дугат 23 + 8 підбирань + 4 блок-шоти + 3 передачі, Отверченко 20 + 4 передачі, Анісімов 11, Крутоус 8, Місяць 4 - старт, Дроздов 5 + 5 підбирань + 3 передачі, Сандул 3 + 7 підбирань

Дніпро: Тимофеєнко 35 + 11 підбирань + 2 передачі + 2 перехоплення - 3 втрати, Глєбов 13 + 5 підбирань + 4 передачі - 3 втрати, Мішула 12, Вілховецький 3 + 7 передач + 5 підбирань + 2 блок-шоти, Ревзін 2 - старт, Шундель 10 + 4 передачі, Сізов 4, Шевченко 2 + 5 підбирань

Статистика матчу

Хід гри

Будівельник повністю переграв гостей в дебюті матчу. Поки Дніпро входив у гру, підопічні Володимира Коваля оформили ривок, завдяки якому не тільки виграли чверть, а й усю першу половину. Кияни, в складі яких гру в атаці вели Дугат і Отверченко, мали кращі кидкові показники і в цілому виглядали свіжіше за суперника. У складі гостей у першій половині традиційно виділявся капітан і лідер команди Тимофієнко. Однак зусиль одного Стаса виявилося явно недостатньо - Будівельник виграв першу половину «+14».

За перші п'ять хвилин третьої чверті гості встигли перевернути все з ніг на голову. Дніпро оформив неймовірний ривок 19:2, не залишивши зовсім нічого від солідного відриву киян. Більш того підопічні Журавльова вперше в матчі вийшли вперед, проте ненадовго. Киянам вдалося призупинити результативний відрізок суперника і вирівняти гру. Як підсумок, в заключну чверть команди входили за рівного рахунку - 58:58.

У підсумку в цьому матчі усе вирішувалося на останніх секундах. Після двох точних штрафних Отверченка Будівельник повернув собі одне очко переваги перед початком останньої хвилини, проте гру знову взяв на себе Тимофеєнко. Форвард Дніпра, який завершив матч з 35 набраними балами, дуже вчасно приніс своїй команді 2 очки. Кияни мали шанс і вирвати перемогу, і перевести гру в овертайм, однак усі кидки підопічних Коваля у вирішальні моменти виявилися хибними. Дніпро забив серію штрафних і в підсумку здобув вольову перемогу з рахунком 81:74, втретє в сезоні обігравши Будівельник.

Favbet