Всі категорії новин
БІПА-ОДЕСА на останніх секундах вирвала перемогу у Черкаських Мавп

БІПА-ОДЕСА на останніх секундах вирвала перемогу у Черкаських Мавп

 

Анкета матчу:

Кубок України. 1/4 фіналу Черкаси. ПС “Будівельник”

Перший матч

БК “Черкаські Мавпи” – БК “БІПА-Одеса” – 87:91 ( 13:16, 34:23, 19:19, 21:33)

БК “Черкаські Мавпи”: Девіс – 24оч, Липовцев – 18оч, 10пб.

БК “БІПА-Одеса”: Танкслі – 32оч, 7пб; Артамонов – 22оч, 6рп.

Повна статистика

Хід гри:

   Обидва колективи стартували з розвідки, про що свідчило те, що за перші 5 хвилин матчу команди на двох набрали лише 6 пунктів. Після цього трохи з кращим відсотком реалізації почали атакувати гості з півдня країни, що дозволило останнім захопити лідерство у матчі та зберегти його і до закінчення четверті. В другому періоді “Черкаські Мавпи” зуміли дещо перебудувати свою гру та майже відразу після старту десятихвилинки захопили лідерство.

   Результативністю у господарів відрізнялися гравець збірної України 3х3 Дмитро Липовцев, який допомагав команді на під обома кільцями, та Шахід Девіс, який атакував кільце суперника абсолютно безпомилково. Завершилася ж чверть за рахунку 47:39 для господарів паркету.

   В третій десятихвилинці обидві команди показали рівну гру: в черкасців продовжував феєрити Шахід Девіс, БІПУ ж за собою вів Ефіанаї Танкслі. На заключну десятихвилинку команди вийшли за 8 балів переваги господарів, проте підопічні Олега Юшкіна зуміли здійснити фінальний ривок: переломити хід зустрічі та вийти вперед в самій кінцівці зустрічі. Ефектну ж крапку в матчі своїм данком поставив все той ще легіонер БІПИ – Ефіанаї Танкслі, який і встановив остаточний рахунок гри: 87:91 для одеситів.

Матч-відповідь відбудеться в Одесі 25-го січня.

Епізод матчу - заключна та ефектна атака Танкслі:

 

 

 

Favbet