Всі категорії новин
31 липня – 6 серпня відбудеться кемп "terra TEIWAZ-2017"

31 липня – 6 серпня відбудеться кемп "terra TEIWAZ-2017"

31 липня – 6 серпня в Олімпійському Містечку, що на Київщині, відбудеться кемп "terra TEIWAZ-2017"


31 липня - 06 серпня 2017 р, 7 днів 6 ночей. Дата заїзду 31 липня до 12-00 год. "Olympic Village" - це справжня Олімпійське селище, що знаходиться всього в декількох кілометрах від Києва за адресою: Україна, Київ, Новообухівське шосе 26 км. Дод. Інформація: www.olympic-village.com.ua info@olympic-village.com.ua

• ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР КЕМПА
Andrius Brusokas - Баскетбольний Центр Арвідаса Сабоніса (Каунас, Литва)
Ліцензія ФІБА, тренер зб. команди Литви U-18, тренер дублюючого складу "Жальгіріс", технічний координатор міжнародного баскетбольного кемпу "Nida".
Тренера Кемпа - це досвідчені тренера баскетбольних академій і клубів з Європи, США, яких запрошує головний тренер Кемп "terra TEIWAZ-2017".

• ГОСТІ
Для участі в організації та роботі Кемпа запрошені Олімпійські чемпіони, чемпіони NBA, Світу та Європи, арбітри FIBA, гравці чоловічої і жіночої Національної збірної команди України, легендарні гравці баскетбольного клубу "Будівельник".

• ПРОГРАМА
"Рractice more! "- саме під таким слоганом проводиться традиційний Баскетбольний Кемп" terra TEIWAZ-2017 ". Це програма за індивідуальною і технічній підготовці для гравців у віці від 8 до 18 років. Вона спрямована на підвищення технічної майстерності, фізичної підготовки, координації та профілактики травматизму. Тренування проводяться російською, українською та англійською мовами.

• УЧАСНИКИ
Гравці діляться за рівнем підготовки - віку на категорії "Mini", "Junior", і "High school" - тренуються в групах до 8 чоловік.
Кожен гравець отримує тренувальну форму, а також тренувальну програму, в якій вказуються всі вправи, виконані під час перебування в літньому таборі. Кожному учаснику належить сертифікат про участь. Переможці та призери змагань 1х1,2х2, 3х3 і 5х5, отримують дипломи, медалі та призи. Окремо нагороджуються Future Player, Hard Worker, Rebounds per cam, Magnum Player.

• ПАКЕТ УЧАСНИКА
У вартість пакету входить:
Трансфер Київ - метро "Видубичі" - "Olympic Village".
Харчування, проживання, тренування і екскурсія.
Всі учасники Кемпа отримують:
баскетбольну тренувальну форму, пляшку для води, сертифікат учасника, програму і рекомендації для тренувань, загальну фотографію.
                                             
• РОЗМІЩЕННЯ І ХАРЧУВАННЯ
Гравці розміщуються в комфортабельних номерах по 4-6-8 людини, гаряча і холодна вода постійно. Харчування посилене (4-х разове) - повний пансіон. Доступ в інтернет WI-FI, TV, DVD.

• КОНТАКТИ
З питань участі в літньому таборі звертатися за тел: +38 093 721 7703, +38 096 320 1998
Дод. Інформація: http://bcteiwaz.com.ua/ Бронювання місць office@bcteiwaz.com.ua

"Terra Teiwaz-2015": http://bcteiwaz.com.ua/camps?year=2015
https://vk.com/bcteiwazbasketball?z=album-76090439_219673625
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.490875684421974&type=1 "terra Teiwaz- 2016" http://bcteiwaz.com.ua/camps?year=2016

Ігор Чорногрицький, директор БК "Тейваз":

- ми розрахували, що 50 місць – це оптимальна кількість учасників кемпу. Головний тренер – це литовський фахівець з Баскетбольного центру Сабоніса Андрюс Брусокас. Він має ліцензію ФІБА, тренер чоловічої збірної Литви (U-18), організатор кемпів у Європі. За традицією наш кемп пройде під девізом "Practice more", що у перекладі з англійської означає "тренуйся більше". Був такий жартівливий анекдот: група баскетболістів приїхала до США з метою відвідати Зал Баскетбольної Слави. Кружляють навколо нього і не можуть знайти. Підходять до перехожого і запитують: Ви не знаєте, як потрапити до Залу Баскетбольної Слави? А той відповідає: "треба більше тренуватися". Так і у нас: тренуйся більше. За традицією у нас відсотків 70 хлопців і 30 відсотків дівчат. Здебільшого це діти з нашого БК Тейваз, але усіх бажаючих ми також запрошуємо взяти у ньому участь.

- А ще кого запрошуєте?
- Минулого року ми запрошували олімпійського чемпіона Олександра Волкова, дворазового чемпіона НБА Станіслава Медведенка. Діти зустрічалися, залюбки спілкувалися з ними. Цього року ми плануємо запросити легендарних гравців "Будівельника", олімпійських чемпіонів Марину Ткаченко та Анатолія Поливоду. Кемп триватиме лише сім днів, усі вони розписані. Торік до нас ще приїздили гравці збірної України Мішула і Пустовий. Торік в ці ж строки команда також готуватиметься у Києві і якщо у гравців з’явиться можливість, випаде вихідний, ми теж їх запросимо.

- Яка мета цих кемпів?
- Збільшити кількість дітей, які можуть взяти участь у кемпах європейського зразка. Не усім по кишені самостійно виїхати до кемпу у Сербію чи Литву. Ми проводили кемпи і за кордоном, але вирішили, що за ниніжньої ситуації в країні більше дітей візьме участь у цих кемпах лише за однієї умови, якщо вони відбуватимуться в Україні. Олімпійське містечко відповідає усім європейським стандартам з відповідними умовами харчування і проживання, озеро, пляж, сучасний баскетбольний майданчик з освітленням. Торік нам дуже це місце припало до душі і ми його не змінимо. Федерація Баскетболу України дає нам додатковий стрітбольний майданчик до основного корту на час проведення кемпу для збільшення кількості локацій.

- Усім дітям знайдете заняття, кому стрітбол, кому баскетбол.
- Ми завжди визначаємося з головним тренером кемпу. А вже він розробляє програму і підбирає собі помічників на час проведення кемпу. Це можуть бути серби, американці, хто завгодно. Наш кемп абсолютно не відрізнятиметься від будь-якого європейського, бо його організовують ті самі фахівці, які роблять те саме у Європі. Нам приємно відзначити, що той самий Андрюс Брусокас, який був у нас головним тренером першого кемпу, знову приїздить до Києва – діти хочуть з ним спілкуватися. Він кваліфікований фахівець, тренування проводить українською та англійською. По-друге, навіть після кемпу, який ми проводили у Латвії, він відзначив, що є у нас такі ідеї, які він хотів ба запровакдити у своєму мзнаменитому баскетбольному кемпі, який проводить у курортному містечку Ніда, на узбережжі Балтійського моря.

- Якого віку мають бути діти, щоб потрапити до вашого кемпу?
- Ми беремо дітей з 8 до 18 років. Минулого року ми співпрацювали з Гетбетер-Академією (м. Прага). За підсумками нашого кемпу поїхали туди на навчання Софінський і гравець національної збірної (U-18) Тертишний, який зараз обирає колледж для підписання контракту в NCAA.

Favbet