Всі категорії новин
Жіноча Суперліга: востаннє перед плей-оф

Жіноча Суперліга: востаннє перед плей-оф

29 березня у жіночій Суперлізі буде проведено один поєдинок. Востаннє у регулярному чемпіонаті майбутні учасники плей-оф зустрінуться між собою. Київське Динамо прийме ІнтерХім-СДЮСШОР.

Чинний чемпіон України вже забезпечив собі третю позицію за підсумком регулярного чемпіонату і за будь-якого результату у Києві є недосяжним для динамівок. Обидва колективи розглядатимуть гру, як відмінну можливість у протиборстві зі справді сильним суперником відпрацювати елементи командної гри у захисті і нападі. Бо ж у півфінальних серіях до двох перемог Динамо найвирогідніше доведеться грати з ТІМ СКУФОМ, а ІнтерХім-СДЮСШОР – з Авангардом. Навряд чи цей розклад зазнає змін, адже обидва співлідери у перший вікенд квітня нехай і у гостях, але грають з відверто менш сильними за себе СДЮСШОР-5-ДВУФК і ХАІ у шахматному порядку.

  Навіть у матчі, що не несе турнірного навантаження, динамівкам є чого прагнути. Вони двічі зустрічалися з одеситками у регулярному чемпіонаті і обидва рази поступилися, до того ж з однаковою різницею "-15" – вдома 7 жовтня 61:76 і у гостях 14 січня 60:75. З моменту останнього протистояння в Одесі у Динамо з’явилися дві нові американки Кенейша і Шейнієре, повернулися досвічені Лапшинова і Тетерук. Можливо, це їм допоможе нарешті обіграти ІнтерХім у цьому сезоні?

Жіноча Суперліга

29 березня

16:00, м. Київ, СК НПУ ім. Драгоманова

Динамо-НПУ – ІнтерХім-СДЮСШОР

Favbet