Всі категорії новин
Драбіковський: у 2016 році ФБУ планує встановити тисячу баскетбольних майданчиків

Драбіковський: у 2016 році ФБУ планує встановити тисячу баскетбольних майданчиків

У понеділок. 7 грудня, Федерація баскетболу України за участі спонсорської підтримки подарувала радість баскетболу учням київського військового ліцею імені Богуна. На території ліцею встановлені нові баскетбольні конструкції.

На урочистому відкритті конструкцій ФБУ представляв генеральний секретар Володимир Драбіковський. Він і розповів про подальші плани Федерації.

"До нас вже давно звернулося керівництво ліцею імені Івана Богуна, і ФБУ знайшла спонсорів, які відгукнулися вже на наше прохання, це фірма "ІБІС". Ми встановили сьогодні чотири баскетбольні конструкції, але нас ще чекає подальша робота.  Нам ще потрібно привести ці майданчики до ладу, зробити спеціальне покриття, і думаю, що восени ми цю справу закінчимо. У нас дуже амбіційні плани, у нашого президента ФБУ, Михайла Бродського, щоб баскетбольні конструкції стояли у кожному дворі багатоповерхівок, у кожному навчальному закладі. І ми плануємо у 2016 році встановити тисячу таких баскетбольних майданчиків. Вже є потенційні спонсори, проводяться переговори, я думаю, що ми це зробимо. Звичайно, що Києвом ми не будемо обмежуватися. Сьогодні, це перша така акція, а взагалі, у нас великий проект, який розрахований на всю Україну", - сказав Драбіковський.

Favbet