Всі категорії новин
Жіноча Суперліга: коса на камінь

Жіноча Суперліга: коса на камінь

30 квітня у Жіночій Суперлізі буде зіграно вирішальний, третій матч фінальної серії плей-оф. ТІМ СКУФ на своєму майданчику прийме Авангард. У першому матчі виграв ТІМ СКУФ 63:57, у другому - Авангард 62:60.

У першому матчі суперники також грали на паркеті "пантер". Тоді за словами Володимира Холопова його підопічні, фіолетово-жовті дівчата, впоралися з хвилюванням лише на 15 хвилині гри і потім не змогли наздогнати швидкісний потяг ТІМ СКУФА, програли з різницею у шість очок. У другому матчі, що відбувся на майданчику Авангарда, підопічним Марини Ткаченко сміливо можна було закрити питання чемпіонства, але саме стійкості їм і забракло. Двічі "пантери" вели +13 поперерві, і благополучно "зливали" перевагу, варто було Кондусь чи Поліщук не промахнутися. Це ще Яцковець не досить результативно діяла, натомість вона і Огороднікова на підбираннях зіграли чудово - 19 і 17 відповідно. Авангард зачепився за свій шанс і, проявивши у вирішальний момент холоднокровність виграв 62:60. 

Чи може Суперфан Парамон, який активно бурмотів щось собі під ніс і "диригував" дівчатами Авангарда, підшаманив і роззброїв ТІМ СКУФ своєю підтримкою? Так за тих несамовито вболівав майже увесь зал у двох матчах, до чого тут Парамон! У ТІМ СКУФІ є кому закидати – досвічена Гулямова, гравці збірної Ольховик, Горобець, капітан Завидна, Скорбатюк … команда у ТІМ СКУФА монолітна, більш молода і так само горить у своєму бажанні взяти п’яте в історії клубу золото чемпіонок України. Ну а якщо виграє Авангард – він дощенту зруйнує усі стереотипні уявлення про становлення команди. Володимир Холопов згуртував колектив менш ніж за сезон, здобув з ним Кубок України і готовий до чергового тріумфу.

 

Топ-моменти матчу:

Жіноча Суперліга

Плей-оф. Фінал

Серія до двох перемог

30 квітня

м. Київ
12:00, СК НУФВСУ (корпус 5)

ТІМ СКУФ – Авангард
Рахунок у серії 1:1

 

Favbet