Всі категорії новин
Маскот Леопольд закликає єднатися!

Маскот Леопольд закликає єднатися!

Сенсацію про те, що жіноча збірна України з баскетболу здобула чудову перемогу над командою Сербії в матчі кваліфікації чемпіонату Європи 2017 року з рахунком 78:75 вже всі обговорили і відсвяткували.

Але хотілося б поговорити ще ось про що - про не згадане в повідомленнях на цю тему в інтернеті. Ще однією сенсацією, напевно поміченою вболівальниками, які заповнили київський Палац спорту, стала поява на баскетбольному майданчику маскота - талісмана, який уособлює собою команду і приносить удачу. Цей персонаж, яскравий, веселий, захоплюючий своїм оптимізмом і життєрадісністю для нас чергова дивина, що радує око. Але те, що цей талісман приніс українцям удачу в цій важкій зустрічі безперечно.



До того ж в цій симпатичній іграшці, напевно, закладено і куди більший сенс і ідея. Наш персонаж дуже нагадує кота Леопольда з однойменного мультфільму, дуже знаменитого своїм зверненням - "Хлопці, давайте жити дружно!"

Напевно, цей життєрадісний символ хоче повідомити нам про те, що прийшов час забути про розбіжності і об'єднати зусилля задля слави українського баскетболу.



Маскот Леопольд, який закликає працювати разом, трибуни, що об'єднали керівництво ФБУ - Михайло Бродський, міністерства спорту України - Ігор Жданов, представників великого баскетболу України - Богдан Гулямов, разом з тисячами вболівальників в залі - всі разом вони змогли підтримати нашу баскетбольну збірну і допомогти перемогти їй у важкій боротьбі!
Здається, на цьому знаменному матчі ми побачили те, що давно чекали - бажання, прагнення вирішувати проблеми і об'єднуватися є.

Михайло Бродський пропонує об'єднуватися!



Тому і у нас є дуже впевнена надія, що і в цьому "матчі" ми переможемо. Разом - обов'язково переможемо!

Favbet