Всі категорії новин
Приєднуйтесь до Фентезі Суперліги на BasketDream.com

Приєднуйтесь до Фентезі Суперліги на BasketDream.com

Баскетбольний онлайн-менеджер BasketDream.com розпочинає новий сезон з нашої улюбленої "страви" - чемпіонату України. Вже котрий рік ми гратимемо в фентезі української Суперліги.

Правила гри прості: після реєстрації команди ви отримуєте 100 умовних одиниць на створення команди з реальних гравців чемпіонату України. Вам потрібно набрати 10 гравців різних позицій та вкластися в загальний грошовий ліміт.

Потім починається найцікавіше – реальний баскетбол! Результати гравців та команд в матчах Суперліги і стануть результатом вашої фентезі-команди. Але на відміну від реального життя, ви цілком просто зможете поєднати під одним дахом гравців "Хіміка" та "Будівельника", "Черкаських Мавп" та "Кривбасу".

Зареєструвати команду можна за посиланням - http://basketdream.com/ru/myteam/create

Користувач може мати до п’яти різних команд з одного облікового запису.

За підсумками сезону ми визначимо декількох переможців, які отримають цінні призи від BasketDream.com. Також нагороди отримають переможці традиційного турніру прогнозистів – зробити власний вибір можна за цим посиланням http://basketdream.com/ru/predict

Наш фентезі-сезон стартує вже 30 вересня, разом із матчами чемпіонату України "Суперліга Pari-Match". Тож не гайте часу, приєднуйтесь до гри та отримуйте задоволення! 

Favbet