Всі категорії новин
"БІПА" на останній секунді вирвала перемогу в Черкасах

"БІПА" на останній секунді вирвала перемогу в Черкасах

Анкета матчу:

Черкаси. ПС "Будівельник"

"Черкаські Мавпи" – "БІПА" 78:81 (20:23, 21:21, 13:11, 24:26)

Найрезультативніші:

"Черкаські Мавпи": Девіс 21оч, 10пб.

"БІПА": Фандербурк 33оч, 4пб, 4рп. 

Повна статистика матчу

Дивіться:"Черкаські Мавпи" - "БІПА": Світлини матчу

Хід гри:

Яскравий початок поєдинку в Черкасах забезпечив молодий центровий мавп – Дмитро Скапінцев! Вже на п’ятій секунді матчу вихованець черкаського баскетболу реалізував важкі два з фолом, а перед цим виграв стартове вкидання! Але одесити з власною відповіддю не забарилися – Кеннет Фандербурк реалізував +3 та дав старт ривку власної команди.  Надалі гра відбувалася на зустрічних курсах, але коли колишній розігруючий черкасців Клим Артамонов реалізував власну дальню спробу – керманич "Мавп" Максим Міхельсон був змушений брати перший тайм-аут. Відразу після хвилини спричинивший галасу у минулих іграх Макс Мірошнинченко влучно стріляє з-за дуги і тепер вже Вадим Пудзирей взяв тайм-аут. Отож старт першої чверті виграли одесити, але потім господарі паркету ввімкнулися і не дали "БІПі" піти у відрив.

Другу десятихвилинку активно розпочав все той-же Артамнов, який реалізував свою другу дальню спробу. Але тут вже на поміч господарям прийшов ще один вихованець клубу – Олександр Кобець! Захисник вийшов з лавки та відповів колишньому одноклубнику власним влучним кидком з периметру! Одесити все ж не давали наблизитися до себе в притул, тримаючи господарів паркету на відстані 5-7 очок, але в кінцівці чверті герой минулого матчу за участі черкасців – Стейсі Девіс взяв ініціативу у власні руки та зменшив відставання "Черкаських Мавп" до 3-х пунктів.
Як результат -  41:44 на користь "БІПИ" після першої половини гри. 

Другу половину матчу активно розпочав все той же вихованець "Черкаських Мавп" - Макс Мірошниченко! Захисник закинув супердальній триочковий з восьми метрів чим спричинив вибух емоцій у місцевому ПС "Будівельник"! Надалі гра проходила в рівній боротьбі, де "мавпи" намагалися дістати одеситів, але гості постійно знаходили власні аргументи у відповідь!

Четверта чверть розпочалася вибухом від Фандербурка – легіонер "БІПИ" за стартові дві хвилини набрав 5 балів та віддав два результативних асисти! На екваторі періоду команди почали грати жорстко і раз-по-раз виходити на лінію штрафних, де обидва колективи виконували власні кидки з приблизно однаковим відсотком реалізації.  За хвилину до кінця зустрічі Максим Міхельсон був змушений брати тайм-аут, і це дало свій результат. За три секунди до завершення матчу Стейсі Девіс здавалося в черговий раз врятував власну команду та перевів гру в овертайм, але нестримний легіонер "БІПИ" – Кеннет Фандербурк був іншої думки! Американець з сиреною реалізовує шосту триочкову спробу за гру і дарує одеситам першу перемогу в сезоні!

Гравець матчу:

Однозначно кращим в складах обох команд сьогодні був неймовірний Кеннет Фандербурк! В активі нестримного американця 33 набраних бали, по чотири підбирання та асисти і звісно вирішальний баззер-біттер, який і приніс перемогу одеситам!

Найближчі ігри:

Черкасці наступний матч проведуть вже найближчої п’ятниці! В рідних стінах їм протистоятиме діючий чемпіон країни – южненський "Хімік". Старт гри о 15:00.
Гості ж в той же день поїдуть до столиці, де зустрінуться з місцевим "Будівельником"! Матч розпочнеться о 17:00. 

Favbet