Всі категорії новин
Українці за кордоном: усі наші перемагають на євроарені

Українці за кордоном: усі наші перемагають на євроарені

Український свінгмен французького "Монако" Сергій Гладир допоміг своєму клубу на виїзді перемогти ізраїльський "Іроні Нахарія" в поєдинку 11-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Українець, вийшовши в старті, відіграв 20 хвилин, записав до активу 4 очки (1/1 двоочкових, 0/4 триочкових, 2/3 штрафних), 4 підбирання, 1 передачу та 2 перехоплення при 1 втраті і 3 фолах. "Монако" після 11 матчів посідає перше місце в своїй групі, маючи в активі 10 перемог.

Капітан національної збірної України Кирило Фесенко допоміг італійському "Авелліно" здобути виїзну перемогу в матчі 11-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти грецького ПАОКа (78:73).

Наш центровий, вийшовши з лави, відіграв 19 хвилин, набрав 6 очок (3/4 двоочкових), зібрав 3 підбирання (2 в атаці), зробив 1 передачу і 1 блок-шот при 1 втраті і 3 фолах. "Авелліно" після 11 матчів поступається лише іспанському "Тенеріфе" і посідає друге місце в групі D, маючи в активі 8 перемог.

Розігруючий російського "Єнісея" Денис Лукашов відіграв 19 хвилин у домашньому матчі Кубка Європи ФІБА ??проти португальської "Бенфіки".

Команда українця перемогла з рахунком 99:69, а сам Лукашов записав до активу 9 очок (2/2 двоочкових, 1/2 триочкових, 2/2 штрафних), 6 передач, 2 підбирання (1 в атаці) при 4 фоли. "Єнісей" виграв всі три матчі групового раунду і на даний момент є лідером свого квартету.

Форвард збірної України Максим Пустозвонов провів результативний матч в складі румунського "Клужа", який також грає в Кубку Європи ФІБА. Команда українця вдома здолала "Пардубіце" з рахунком 84:67, а українець, отримавши 30 хвилин ігрового часу, набрав 15 очок (6/7 двоочкових, 1/3 триочкових), зробив 3 підбирання (1 в атаці), 2 передачі та 2 перехоплення при 1 втраті.

"Клуж" після 3 матчів групового раунду посідає перше місце в групі О, маючи в активі 2 перемоги.

Ще один гравець збірної України, який виступає в Кубку Європи ФІБА - Максим Корнієнко - допоміг "Лукойл Академіку" на домашньому паркеті перемогти голландський "Гронінген" (88:62). Українець вийшов у старті, відіграв 32 хвилини і відзначився 17 очками (1/3 двоочкових, 4/5 триочкових, 3/4 штрафних), 8 підбираннями (3 в атаці), 3 передачами, 3 перехопленнями та 2 блок-шотом при 2 фолах і 2 втратах.

"Лукойл Академік" форварда збірної України посідає друге місце в групі P, де, нагадаємо, також виступає "Єнісей" Дениса Лукашова, маючи в активі 2 перемоги в 3 матчах.

 

Favbet